Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zbytecny clanek. Schwarzenebergova TOP 09 jak neustale tvrdi dane nesnizi a faktickym premierem je Kalousek, ne Necas. A danove raje nechce mnoho zemi.

0 0
možnosti
KB

Zbytečný komentář.

3 0
možnosti
BP

S těmi daněmi to vidím takto - kdo platí málo,chce platit ještě míň.Zaplatí advokátům,daňovým poradcům,založí všelijaké nastrčené firmy a la Franta Consulting,Lojza first american holding či Pepa Žižkov- development a hurá na Kajmany nebo na Jersey - už tak skomírající výnosy z ochabující výroby v našem státě se proženou přes desítky účtů,vytvoří se umělé ztráty,fiktivní pohledávky,neexistující nadace a maximální odečítatelné položky a chechtáky bez zdanění jsou doma - tedy vlastně na Kypru,v Lichtenštějnsku a nebo na nějakém atolu uprostřed Pacifiku. A vy blbci co platíte daně se přijeďte podívat do Toskánska na " naše " jachty ....

3 4
možnosti
VH

A my, poctiví občané už nemáme koho okrádat (daňovými zákony ještě zločinnějších politiků).

1 1
možnosti
Foto

Na vině je socialismus praktikovaný  přes stát a přes EU.   Příšerná doba.

4 4
možnosti
JT

Nekdo se v nas snazi vzbudit dojem, ze raj je neco spatneho a zadouci je peklo. A co na to nase mati cirkev ?

4 0
možnosti

kdyz nekde podnikam, tak tam ma i platit dane. K podnikani zrovna v te ci one zemi me prece nikdo nenuti.

4 4
možnosti

takze pokud chce platim male dane, at podnika na Seychelach :-)

3 4
možnosti
KS

Hodně zjednodušené, hodně zkratkovité, na nic.

1 2
možnosti

Hm, takže za krach Kypru může EU, jak jsem pochopil z Vašeho článku. Zajímavá konstrukce.

4 1
možnosti
PM

Za krach Kypru může investice tamních bank do "bezpečných" řeckých dluhopisů - nic víc, nic míň. Například Laiki Bank investovala před několika lety 3,4 miliardy euro do řeckých dluhopisů. A co se stalo? Při "záchraně Řecka" musela ne tak docela dobrovolne odepsat 76 procent hodnoty téhle investice. Ostatní banky na Kypru na tom jsou podobně. Proto se také při zvažování, zda se má část řeckého dluhu odepsat, upozorňovalo na možný dopad na Kypr. Bylo jasné, že ho Řecko stáhne s sebou. Jenže se nad tím mávlo rukou. Takže ano - za krach kyperských bank může do určité míry rozhodnutí "trojky" přinutit soukromé investory, aby odepsali velkou část řeckého dluhu.

Je to samozřejmě složitější. Krize na Kypru je ale úplně jiné povahy než v jiných zemích - tam jde opravdu jen o to, že tamní banky investovaly do Řecka ještě v době, než se přišlo na to, že falšuje své výsledky, aby se dostalo k levným penězům od soukromých investorů. Kypr na to doplatil jenom kvůli tomu, že má velký bankovní sektor ve vztahu k HDP - tj. není schopen pokrýt ztráty, které mu řeckým podvodem vznikly.

7 1
možnosti
MB

M52i39l30o53š 89B12é70m

15. 4. 2013 9:10

Evropa se bouří, chce zamést s bruselskými byrokraty

2 3
možnosti
JT

Evropa je kontinent - zemska deska. Te je uplne jedno, co se deje v Bruselu. Evropa bude az Brusel nebude

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1780x
... sátiletý vývojář už víc než půlstoletí žasnoucí nad tajemstvími vesmíru, nestranný, nemastný, ale politikou zmítaný proti své vůli